Om oss

Lite mer än den vanliga handlaren


Motorhallen Syd skiljer sig lite från den traditionella fordonshandlaren. Vi värdesätter kundrelationer, ständig utveckling och att jobba gentemot gemensamma mål. Motorhallen Syd värdesätter nyutveckling och att jobba på ett korrekt samt modernt sätt. Vår köpesprocess till kunden täcker all nödvändig information och historik som är nödvändig för ett korrekt fordonsköp. Vi handlar endast med Svensksålda fordon med korrekt miltal och historik, på så sätt underlättar det våra kunders vidareförsäljning av deras fordon.

partners finans Motorgruppen Syd

Vi kan bilar


Vi vill och vågar påstå att vi verkligen kan bilar. Genom erfarenhet, kunskap och kompetens har vi ett skarpt öga för en bra bil. Detta leder till att vi vet vad vi har för bilar på lager och kan på så sätt lättare förmedla information till våra kunder. Innan en bil kommer in till oss går vi igenom flertalet viktiga steg för att försäkra så att bilen är i absolut bästa skick vid försäljning.

Ambitioner


Vi har stora ambitioner på Motorhallen Syd. Ständig utveckling, lärdom och erfarenhet ligger i den absoluta toppen av vår prioriteringslista. Idagsläget är vi ett litet men starkt företag som har en stabil tillväxt för varje år som går. Vårt mål är att kunna skapa ett leende på läpparna i positiv bemärkelse hos kunder som tänker, eller pratar om oss.

Historia


Motorhallen Syd startades 2013 och har för varje år haft en positiv utveckling i rätt riktning. Redan efter vårt första år efter starten fick vi AA-Kreditvärdighet och blev bemärkta som en GULD-handlare enligt UC's kreditvärdighets bedömning. Motorhallen Syd Kreditvärdighet